Bestellen

Je vindt in onze webshop mooie tweedehands kinderkleding gesorteerd op jongens- en meisjeskleding en op maat. Je kunt ervan uitgaan dat (tenzij anders vermeld) de kleding die we verkopen geen gaatjes heeft, niet pillig is en geen vlekjes heeft en dus echt nog mooi is voor een tweede ronde! De draagmaat en de labelmaat van kinderkleding kan nog weleens verschillen en bij tweedehands kleding al helemaal. Daarom proberen we ook altijd de juiste draagmaat te vermelden. 

Mocht je toch twijfelen over een item, laat het ons gerust weten! We kunnen altijd even iets voor je opmeten of nakijken. Je kunt ons bereiken door een berichtje te sturen via ons contactformulier, door een mailtje te sturen naar siep2ehandskinderkleding@gmail.com of voor een snelle reactie ons een berichtje te sturen via Instagram. 

Bestellen

Bestellen in onze webshop gaat heel makkelijk. Heb je iets gevonden wat je leuk vindt? Dan kun je het item aanklikken en vervolgens 'toevoegen aan winkelwagen'. Je hebt daarna de mogelijkheid nog verder te winkelen in de webshop of door te gaan naar het afrekenproces. 

Betaalmethoden

Je kunt in onze webshop eenvoudig betalen via iDeal. Je wordt in het betaalproces automatisch doorgeschakeld naar je internetbankieren app. Dit wijst zich verder vanzelf. 

Levertijd

Wij streven ernaar je bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden.
 

Heb je gekozen voor de optie 'afhalen bij de winkel Kat in 't bakkie (Voorstraat 428)? Dan proberen wij je bestelling binnen een week daar te brengen. Je krijgt een mailtje zodra je bestelling is af te halen! Zou jij willen proberen je bestelling binnen een week op te halen? Thanks!

 

© 2020 - 2024 Siep tweedehands kinderkleding | sitemap | rss